Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Omar Bashir és Zenekara – A szimfonikus lant Sztárvendég: Rita Movsesian (vokál)


MOM Kulturális Központ

2017. október 26. 19:00

Omar Bashir egy Iraki-magyar származású, hazánkban élő, nemzetközi hírű lant művész. Apja Munir Bashir elismerten a világ legjobb lantművésze volt haláláig, úgy hívták, hogy „a Lant Királya”. Omar aki örökölte édesapja tehetségét, viszi tovább ezt a fajta zenei kultúrát. Sztárvendég: Rita Movsesian (vokál)

A világ számos helyén ad koncerteket, és nem csak a közel-kelet, hanem Európa legnagyobb koncerttermeinek közkedvelt művésze. Évről-évre sikerül megújulnia, amelyet jól nyomon követhet rajongótábora újabb és újabb CD-in keresztül. Zenéje igen sokrétű, jól egyesít a keleties hangzást, a jazzt és a világ zenét. Virtuozitása még szkeptikusokat is meggyőzi.. Nem véletlen, hogy Omar közös lemezt jelentetett meg a világ egyik vezető gitárosával is, Al Di Meolával.
Hangvétele, és gazdag érzésvilága páratlan zenei élménnyel teszi gazdagabbá mindazokat, akik meghallgatják ezt az előadást.